Fietsen maken is ons ambacht, merken bouwen onze passie.

Dealer worden

Samen werkt.

Krachten bundelen en dezelfde passie voor het vak delen. Dat is waar PMG voor staat.
Voor ons betekent samen ondernemen dat we luisteren naar jou. Jij bent het uitgangspunt.
Wat je van ons kunt verwachten? Betrouwbaarheid en groei.
Samen met onze dealers bewegen wij verder.

Samen werkt.

Als dealer ken jij je klant het beste. Jij weet waar jouw klant warm voor loopt en investeert in een waardevolle relatie, net als wij. We communiceren altijd direct, snel en duidelijk, zodat we altijd precies weten wat we aan elkaar hebben en wat we van elkaar kunnen verwachten. Samenwerken, is fijner werken.

Ons ondernemerschap kent geen grenzen.

Jij kent jouw business het beste en weet precies wat je nodig hebt. Daarom hanteren we bij PMG geen minimale afnames en omzet. Jij vraagt, wij leveren. En natuurlijk altijd met de hoogste zorg en kwaliteit.

Mooie marges.

Het succes van onze dealers is ons succes. We vinden het daarom extra belangrijk dat jullie tevreden zijn met de samenwerking én de omzet. We zijn altijd helder over onze cijfers en hanteren goede marges.

 

Betrouwbare groei.

Met lef heeft ons familiebedrijf leren ondernemen. Een bewezen strategie voor mooie en snelle resultaten. Want elke dag leveren wij honderden fietsen af bij blije klanten. Zowel bij jou als dealer of de klant thuis. Dat systeem is efficiënt en betrouwbaar.
PMG biedt hulp en aandacht voor jou. Want zorgeloos ondernemen, is fijn ondernemen.

Ondernemen met lef en altijd oog op het beste resultaat, dat is PMG.

Gemakkelijke marketing.

We houden het graag effectief en nemen werk voor jou uit handen. Ons gespecialiseerde marketing team werkt non stop aan campagnes die de verkoop prikkelen en de merken nog mooier maken. Dit stimuleert niet alleen de groei van de merken, maar ook het aanzien van jouw winkel. Groeien doen we samen.

Word dealer.

Nog geen dealer bij PMG? Sluit je aan bij ons netwerk van meer dan 500 dealers. We kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking en verwelkomen je graag in ons dealernetwerk.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.