Fietsen maken is ons ambacht, merken bouwen onze passie.

Over ons

Wij zijn PMG. Het bedrijf achter de fietsmerken Popal, supersuper, BSP, Cangoo en Keewee. Daarnaast distribueren wij de BirdBike exclusief in de Benelux en Duitsland. Aangenaam!

Ons verhaal

Ons verhaal is helder. Een bedrijf met lef waar warme waarden vooropstaan. Binnen onze familie tref je vrije denkers, creatievelingen die simpliciteit tot kunst verheffen, visionairs die niet alleen dromen maar ook doen, en grensverleggende avonturiers die de lijnen kort houden. Iedereen op zijn eigen wijze, maar altijd met hetzelfde doel: samen groeien en successen behalen. We streven naar het beste en gaan geen uitdaging uit de weg.

Onze verbindende waarden

Bij PMG zijn we een familie en een hecht team. Samen bereiken we meer en samen bewegen we naar beter. Bij PMG zijn de bedrijfswaarden transparant en helder.

 • Visionair

  Wij zetten onze idealen om in doelen en doen ons uiterste best om die te bereiken. Hiervoor verleggen we onze eigen grenzen en die van anderen.

 • Creatief

  Wij houden van uitdagingen en stimuleren elkaar om originele plannen en oplossingen aan te dragen.

 • Eenvoudig

  We hechten waarde aan eenvoud en transparantie.

 • Avontuurlijk

  We staan open voor ontwikkeling en uitdaging, en doen dingen graag een tikkeltje anders.

 • Vakkundig

  Voor ons is het maken van fietsen een echt ambacht. Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop.

De merken van PMG.

Wij zijn de drijvende kracht onze sterke fietsmerken.

Popal, supersuper, CangooKeewee & BSP

 

Word een PMG-dealer.

We werken graag met jou samen.
Beweeg jij met ons mee?

Ontdek de mogelijkheden

 

Hoor jij bij ons?

PMG is een familiebedrijf in elke vezel. En daar zijn wij trots op. Wij werken met +130 mensen aan onze 5 eigen merken en zijn nog lang niet uitgegroeid. Als dealer ben je een essentieel onderdeel in ons bedrijf, en mede door jou kunnen wij blijven groeien en kunnen we samen successen blijven behalen. Bouw als dealer mee aan duurzame relaties met partners, dealers en collega’s.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden

 

Kom je op de koffie?

We kijken uit naar onze samenwerking. Kom vrijblijvend langs bij PMG voor een kennismaking, de koffie staat altijd voor je klaar.

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.